DarkMagiq
Funderingar om allt möjligt

Vem vill besöka tandläkaren om man lider av tandläkarskräck!!

juli 24, 2009 10:51 by Admin

Många människor väljer att inte besöka tandläkaren dels av ekonomiska skäl men även att man lider av tandläkarskräck precis som jag gör. Läste en intressant artikel om människors tandhälsa och det är skrämmande att så många inte sköter om sina tänder bättre. Vem vill drabbas av tandlossning, karies och missfärgade tänder, vårt leeende är en stor del av utseendet och välskötta tänder utan kariesangrepp verkar bli en klassfråga? Ska endast de som har råd att sköta sina tänder besöka tandläkaren och få sina tänder fixade medans de som inte har råd måste avstå? Personligen tycker jag att tandvården borde ingå i sjukvården eller i alla fall inte vara så himla dyrt att gå till tandläkaren.

Min tandläkarskräck då?

jag hatar verkligen att gå till tandläkaren vilket resulterar i att jag inte har besökt någon tandhygienist eller tandläkare på 10 år! Jag har hål i en visdomstand som förmodligen behöver dras ut missfärgade tänder utav rökning och mycket kaffe, tandsten, karies och förmodligen inflammation i tandköttet. Jag måste laga mina tänder trots min tandläkarskräck. Fick ett tips av en kompis att i alla fall besöka en tandhygienist och ta bort tandsten till att börja med, men behöver antagligen rotfyllning och en riktig polering av tänderna i min mun! Vill ha vita tänder och ett friskt tandkött så det är väl bara att beställa en tandläkartid redan i nästa vecka och inse att räkningarna kommer bli otroligt höga men vad gör man inte för ett vitt leende!

 

"Ett vackert leende med perfekt vita tänder önskar jag mig!"


Be the first to rate this post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Add comment


(Will show your Gravatar icon)  

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]