DarkMagiq
Funderingar om allt möjligt

Svensexa slutar alltid illa

juli 6, 2009 15:17 by Hanna

Sommartider och bröllop nalkas! Satt hemma på min balkong och tog det lungt när telefonen ringer och det är en killkompis som undrar om jag kan tänka mig att vara chaufför för några timmar, de har svensexa för en gemensam bekant som om en månad är en gift man. Högljudda röster hörs i bakgrunden och jag kan bara fundera på hur denna kvällen ska sluta? Svensexa ihopblandat med galna aktiviteter och massa alkohol och vänner som vill föreviga denna kväll och göra den speciell! Vänligt men bestämt tackade jag nej och önskade nog mest att de skulle vara snälla mot killen i fråga som är på väg att bli bortgift. Slutet gott allting gott? Ja nästan, svensexan hade varit relativt lugn fick jag reda på i efterhand vilket gör att ett bröllop stundas om en månad.


Currently rated 5.0 by 1 people

  • Currently 5/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Taggar: svensexa, bröllop, balkong
Kategorier:
Actions: E-mail | Permalink | Comments (0) | RSS

Add comment


(Will show your Gravatar icon)  

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]