DarkMagiq
Funderingar om allt möjligt

Problem att hitta en fin klänning!

maj 31, 2010 14:01 by Admin

Jag tittade på inbjudan till min bästa väns bröllop som kommer äga rum nu i sommar och det börjar bli hög tid att hitta en finklänning till hennes bröllop men var hittar man en klänning som passar på bröllop och som inte kostar allt för mycket? Jag kan tänka mig en romantiskt söt klänning med fina detaljer i form av rosor i en pastellaktig färg men herregud vad svårt att hitta! Någon som har ett hett tips på vart jag kan hitta en fin klänning till bröllopet nu i slutet av juni!!!

Rosa drömklänning

Denna söta klänning hittade jag för halens, något som skulle passa mig ganska bra förutom priset då, kostar bara 1295 kr! Jag vill ha något billigare eftersom klänningen endast kommer bli använd en enda gång!


Be the first to rate this post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Taggar: bröllop, klänning
Kategorier: Blandat
Actions: E-mail | Permalink | Comments (0) | RSS

Comments

Add comment


(Will show your Gravatar icon)  

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]