DarkMagiq
Funderingar om allt möjligt

Nu är det snart midsommar

juni 3, 2009 14:41 by Hanna

Har inte varit så duktig på att blogga. Ungefär som att skriva dagbok tydligen, jag har alltid haft höga ambitioner de gånger jag har köpt en dagbok men sedan slarvar jag alltid med att skriva. Fast det här är nog någon slags rekord. Förra gången jag skrev var det dags att boka julbord och köpa julklappar och nu är det snart dags att fira midsommar och undvika att äta sill. Nu tänker jag göra ett nytt försök att vara ambitiös och blogga lite oftare. Förhoppningsvis ska inte mitt nästa blogginlägg ha rubriken ”Snart är det halloween”.


Be the first to rate this post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Taggar: midsommar
Kategorier: Blandat
Actions: E-mail | Permalink | Comments (0) | RSS

Add comment


(Will show your Gravatar icon)  

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]