DarkMagiq
Funderingar om allt möjligt

Julpynt kanske?

november 29, 2010 16:58 by Admin

Julen närmar sig med stormsteg! Första advent är redan här och känns som det är dags för julpynta hemmet snart. Kollade runt på julgranskulor i plast, glas, röda, vita och massvis med annat. Sen kom jag in på ljusstakar, ljusslingor i diverse formationer.

Älskar de röda stora kulorna man får pryda granen med, det glittriga glittret med stjärnan i toppen, känns som man är barn igen och står där den 23 december och är mer i vägen än till hjälp när pappa klär granen. Att klä granen den 23 december är fortfarande en tradition jag håller fast vid, då är det jul på riktigt, men ljusstakarna kommer upp redan nu runt första advent. Och skulle behöva en ny så vart och kollat vart det finns nått som skulle passa och det finns ju så mycket fint! 

Någon av dessa kanske?
 

 
Första är en elljusstake i ek från Jotex, finns även i rött och vitt. Den andra är en med nitton små lampor från Lundgren & Strandberg, även denna finns i förutom grå också i rött och vitt. Finns så mycket fint där ute, skulle vilja ha en i smide bara för att de är så fint i sig själv. 
 
Men så kommer frågan om man ska pynta ute med? Liten julgran med ljus i, en liten lykta vid dörren och en liten slinga runt dörren kanske? Hur mycket brukar ni pynta ert hem och framför allt när? Har ni med bestämda datum som allt ska göra?  

Be the first to rate this post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Add comment


(Will show your Gravatar icon)  

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]