DarkMagiq
Funderingar om allt möjligt

Intensivkurs till make-up artist

juni 18, 2014 11:36 by Admin

Jag har sysslat med make-up på en relativt hög amatörnivå i flera år nu och det är ett stort intresse för mig. Jag har länge letat efter en utbildning för framtida make-up artister. Problemet är att jag aldrig riktigt haft tid för det. Nu söker jag tips på intensivkurser i ämnet. Det enda jag hittat än så länge är en kurs på åtta veckor som kostar 69 000,-, men det är på gränsen till att vara för dyrt. Jag hade kunnat tänka mig att avverka åtta veckor för detta, även om det också är på gränsen till vad jag har tid med. Grejen med denna utbildning är att det ingår praktik där man får jobba med någon produktion inom TV eller reklam. Och det är ju precis det jag vill göra! 69 000,- är en otroligt saftig summa dock. Samtidigt har jag under en längre tid sparat för att kunna utbilda mig till make-up artist. 

Jag har snöat in mig lite på just denna kurs nu, men är det någon där ute som har tips på en mer prisvärd kurs så är jag väldigt tacksam för råd.


Be the first to rate this post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comments are closed