DarkMagiq
Funderingar om allt möjligt

Hur ska naglarna fixas?

december 1, 2010 11:26 by Admin

Mina naglar börjar bli långa och fina, så frågan är vad man ska hitta på med dom? En fransk manikyr (som jag gör själv) är ju alltid ett snyggt och säkert kort, dock känns det lite som att man får liva upp vintermörkret med lite färg. Så har kollat in trenderna för höst och vinter 2010, alltså vad som ska vara på allas naglar i vinter. 

Rött känns som ett hett tips om man vill ha ordentligt med färg, annars är det rätt dämpade om inte neutrala färger. Mycket grönt i olika nyanser. En grej jag fastnat för är Isadoras Graffiti-lack, den som delar på sig och visar som finns under, dock inte till mig utan köpt en till mina älskade småkusiner så nu ska alla 20 naglar målas på varje barn. 

men fastnade för denna: 


Från Isadoras senaste kollektion. Släppt i oktober här i Sverige. 
 
Eller rött? Varför ska de alltid vara lika svårt. När jag var runt och kollade fick jag iallafall fått inhandlat en ny nagelfil, guldvärt.  

Be the first to rate this post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Taggar: naglar, nagellack
Kategorier: kroppsvård
Actions: E-mail | Permalink | Comments (0) | RSS

Add comment


(Will show your Gravatar icon)  

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]